Tjørhomfjellet A

125 kvm BRA

Stor fritidsbolig med praktiske løsninger og hele 5 soverom!

Tjørhomfjellet A er en meget innbydende, innholdsrik og kjekk fritidsbolig. Her er det mye plass, smarte løsninger og hele fem soverom.

Arkitektonisk er hytten moderne med en blanding av store vindusflater og mindre vinduer som skaper et rytmisk og pent uttrykk. De store panoramavinduene fra stuen gir en utrolig utsikt mot vannet og slipper inn mye natur og lys. De avlange vinduene skaper spennende rom.

Inngang til hovedetasjen enten gjennom éntre eller via skoboden er veldig praktisk. Stor stue med åpen kjøkkenløsning på nesten 50 kvm.

En lys stue med store vindusflater og høyt under taket gir deg en meget eksklusiv følelse. Her er også et soverom eller evt. en tv-stue, toalett samt utgang til balkong som tilpasses hver tomt.

Trappen ned til underetasjen har en artig skapløsning. Her er alle ledige plasser utnyttet. Vel nede i etasjen under finner en hele fire soverom, to bad med dusj og mulighet for badstu eller walk-in-closet fra hovedsoverom.

Tjørhomfjellet A har veldig mange praktiske løsninger. Den passer godt for dere som vil ha en eksklusiv hytte med masse plass. Løsninger som er gjennomtenkte og en skikkelig fjellhytte.

Tjørhomfjellet A Fasader

Kontakt

Selger

Visning

Se også sirdaleiendom.no.

Registrer din interesse