Sirdal A

Sirdal A

102 kvm BRA

Tradisjonell, men likevel moderne fritidsbolig med attraktive løsninger

Sirdal A har en noe mer tradisjonell tilnærming enn både Ålsheia og Tjørhomfjellet. Fritidsboligen har soverom på hems, samt på hovedplan og ikke minst en meget god takhøyde i stuen. Den er fint tilpasset terrenget og har spennende løsninger som gjør den veldig attraktiv.

Sirdal-hyttene har store, gode vindusløsninger fra stuen. De gir en god panoramautsikt mot vannet og slipper inn mye natur og lys. Moderne løsninger på en klassisk og tidløs fjellhytte.

En praktisk løsning på Sirdal er mulighet for to innganger. Én gjennom hovedinngang, samt én gjennom skibod og videre inn på vaskerom. Her er også mulighet til å stenge av en separat skibod og lage et gjeste-wc.

Det er to gode soverom, bad med dusj og stue med spennende kjøkkenløsning. Her er det stort og godt på nesten 37 kvm, samtidig som takhøyden i store deler av stuen er over 5 meter.

Loftet er også godt utnyttet. Her kommer du opp trappen og til en loftstue eller tv-stue. Videre er det to soverom og ikke minst bad med dusj. Det er rekkverk på hemsen og åpen løsning ned mot stuen.

En moderne klassiker med god plass og praktiske løsninger som gir dere en effektiv og innbydende fjellhytte med god plass.

Sirdal A Fasader

Kontakt

Selger

Visning

Se også sirdaleiendom.no.

Registrer din interesse