Dåfjell A

128,3 kvm BRA

Stor fritidsbolig med praktiske løsninger og 4 soverom!

Dåfjell A er en meget innholdsrik fritidsbolig. Med egne oppholdsrom i begge etasjene og egen TV-stue gir den god plass til både familie og venner. Arkitektonisk er hytten moderne med en blanding av store vindusflater og mindre vinduer som skaper et rytmisk og pent uttrykk. De store panoramavinduene fra stuen gir en utrolig utsikt mot vannet og slipper inn mye natur og lys. De avlange vinduene skaper spennende rom.

Inngang fra andre etasjen gjennom entréen gir dere enkel tilgang til både bod eller skibod og toalettet i hovedetasjen. Hovedetasjen har stue med en flott peis bygget inn i brystningsvegg mot trappen, og åpen kjøkkenløsning på til sammen 41 kvm. I tillegg finner du et fjerde soverom, en tv-stue på litt over 8 kvm og et effektivt bad. Utgang fra stuen til balkong som tilpasses hver enkelt tomt. I hovedetasjen er det også god takhøyde noe som gir et veldig flott og lyst inntrykk.

Sokkeletasjen med sine fire soverom, baderom med dusj og en kjekk tv-stue åpner for at begge etasjene har flerbruksfunksjoner for hele familien. På soverommene gir vinduene mulighet til både å våkne til godt utsyn og ha et lyst og trivelig rom. Fra soverommene kommer dere ut i kjellerstuen med egen utgang til uteområdet.

Hovedetasjen har stue med en flott peis bygget inn i brystningsvegg mot trappen, og åpen kjøkkenløsning på til sammen 46 kvm. I tillegg finner du et fjerde soverom, en tv-stue på litt over 8 kvm og et effektivt bad. Utgang fra stuen til balkong – som tilpasses hver enkelt tomt. I hovedetasjen er det også god takhøyde noe som gir et veldig flott og lyst inntrykk. Dåfjell er vår største og mest innholdsrike fritidsbolig. Fjellhytten for dere som har stor familie og som elsker å ha venner med på tur. Her er det plass til alle – god plass!

Dåfjell A Fasader

Kontakt

Selger

Visning

Se også sirdaleiendom.no.

Registrer din interesse