Family having dinner in a cabin

Ålsheia B

106 kvm BRA

Moderne fritidsbolig med gjennomtenkte løsninger

Ålsheia B er, som type A, en innholdsrik fritidsbolig. Utseende og planløsning er med utgangspunkt i type A, men med ett soverom mindre. Fortsatt er hytten meget godt utnyttet og har de samme, praktiske løsningene som type A.

Her er panoramavinduet fra stuen og oppholdsrommet. De samme kjekke vindusløsningene, og det moderne, tidløse uttrykket. Arkitekturen på fjellhytten er spennende og gir en hytte som skiller seg litt ut fra mengden.

Inngang fra sokkeletasjen til vindfang med bod eller skibod. To soverom, hvor hovedsoverom har god skapplass. Kjekk tv-stue og mulighet for peis. Romslig bad med dusj og opplegg for vaskemaskin.

Hovedetasjen har stue med en flott peis bygget inn i brystningsvegg mot trappen, og åpen kjøkkenløsning på til sammen 37 kvm. I tillegg finner en et tredje soverom med eget bad og en tv-stue på litt over 8 kvm. Utgang fra stuen til balkong som tilpasses hver enkelt tomt. I hovedetasjen er det også god takhøyde noe som gir et veldig flott og lyst inntrykk.

Dette er Fjellhytten for dere som vil ha en lys, innbydende og praktisk fritidsbolig med smarte løsninger og plass til både familie og venner.

Ålsheia B Fasader

Kontakt

Selger

Visning

Se også sirdaleiendom.no.

Registrer din interesse