Familie i hytte

Ålsheia A

128 kvm BRA

Moderne fritidsbolig med gjennomtenkte løsninger

Ålsheia A er en meget innholdsrik fritidsbolig. Her er mange spennende og praktiske løsninger og ikke minst god plass til både familie og venner.

Hytten har mange spennende arkitektoniske løsninger. Mest fremtredende er kanskje det flotte panoramavinduet fra stuen. Det gir en utrolig flott utsikt mot Beinnesvannet og slipper mye lys inn i oppholdsrommet. Fritidsboligen har også spennende vindusløsninger som skaper et moderne og tidløst uttrykk. Vindusløsningene skaper også spennende rom og gir deg både mye utsikt og lys.

Inngang fra sokkeletasjen til vindfang med bod eller skibod. Tre soverom, hvor

hovedsoverom har eget walk-in-closet, eller badstue fra badet om ønskelig. Kjekk tv-stue og mulighet for peis.

Hovedetasjen har stue med en flott peis bygget inn i brystningsvegg mot trappen, og åpen kjøkkenløsning på til sammen 46 kvm. I tillegg finner du et fjerde soverom, en tv-stue på litt over 8 kvm og et effektivt bad med dusj. Utgang fra stuen til balkong som tilpasses hver enkelt tomt. I hovedetasjen er det også god takhøyde noe som gir et veldig flott og lyst inntrykk.

Ålsheia er en av våre største og mest innholdsrike fritidsboliger. Fjellhytten for dere som har stor familie og som elsker å ha venner med på tur. Her er det plass til alle – god plass.

Ålsheia A Fasader

Kontakt

Selger

Visning

Se også sirdaleiendom.no.

Registrer din interesse